Επιτροπή για τα χαράτσια στην περιοχή Στυρέων

Δημοσιεύθηκε 25 Οκτωβρίου 2011 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 366 εμφανίσεις άρθρου

Με τον τίτλο «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ» δημιουργήθηκε σελίδα στο facebook με τα ονόματα και τα τηλέφωνα όσων είναι υπεύθυνοι σε κάθε περιοχή του πρώην Δήμου Στυρέων για την ενημέρωση των πολιτών που θέλουν να συμμετέχουν στην γενική κινητοποίηση κατά των παράλογων έκτακτων εισφορών που επέβαλε η ΔΕΗ στους λογαριασμούς ρεύματος.
Σε κάθε περιοχή έχει οριστεί ένας υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση όσων ενδιαφέρονται.
Μια καλή πρωτοβουλία ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση όλων μας για το πώς θα αντιδράσουμε μαζικά και συλλογικά στα εξωφρενικά και παράλογα «χαράτσια» που αυθαίρετα έβαλε η κυβέρνηση.
Μόνο κεφαλικός φόρος δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά και αυτόν τον περιμένουμε από μια κυβέρνηση που συμπιέζει ασφυκτικά τον εύκολο στόχο, τον μικρομεσαίο πολίτη.
Να δούμε ποιός θα κάνει Χριστούγεννα φέτος !!!
Βέβαια ήδη κατατέθηκαν οι πρώτες προσφυγές στο Συμβούλιο Επικρατείας για τα «χαρατσόχαρτα» της ΔΕΗ και σίγουρα θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τους καταναλωτές, αφού μέσω μιας ΔΕΚΟ όπως η ΔΕΗ εισπράττεται στην ουσία φόρος που είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Οικονομικών !!!

Επισκεφθείτε την σελίδα του facebook για περισσότερες πληροφορίες.
Για την περιοχή των Νέων Στύρων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το λογιστή κ. Δημήτριο Τσούλη.

pyrkagia-almyropotasmos-4
Πυρκαγιά στον Αλμυροπόταμο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Κυριακή 9/10/2011 στις 02:48πμ στον Αλμυροπόταμο κοντά στον κεντρικό δρόμο.. Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας...

Close