Επιστολή Ραβιόλου στη Νομαρχία για Β΄ Παραλιακό Ν. Στύρων και Πολυπόταμο – Ρεούζι – Στύρα

Δημοσιεύθηκε 6 Αυγούστου 2012 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 255 εμφανίσεις άρθρου

Την ασφαλτόστρωση και του κομματιού ανάμεσα στα δύο κομμάτια που ασφαλτοστρώθηκαν στον Β” παραλιακό των Νέων Στύρων και στην είσοδο του χωριού, καθώς και την βελτίωση του επαρχιακού δρόμου, στο τμήμα Πολυπόταμος- Ρεούζι- Στύρα, ζητά με επιστολή του, που απέστειλε στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (πρώην Νομαρχία) και στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, Θανάση Μπουραντά, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος.

Στην επιστολή, με θέμα «βελτίωση τμημάτων οδικού δικτύου Δήμου Καρύστου», αναφέρει συγκεκριμένα:

«Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση οδικού δικτύου Ν. Ευβοίας» με τη διάστρωση που έγινε στον δεύτερο παραλιακό δρόμο των Στύρων και λαμβάνοντας υπόψη τα σημαντικά προβλήματα που έλυσε η επισκευή του από πλευρά σας, θα ήθελα να επισημάνω ότι, για τη σωστή ολοκλήρωση του παραπάνω έργου που θα βελτιώσει κατά πολύ τη διέλευση των οχημάτων, παρακαλούμε να διαστρωθεί και το τμήμα στην είσοδο των Ν. Στύρων, μεταξύ των δυο τμημάτων που ασφαλτοστρώθηκαν, καθώς επίσης και τη βελτίωση του υπόλοιπου οδικού δικτύου του Δήμου μας που συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα και ιδιαίτερα το τμήμα Πολυπόταμου- Ρεούζι- Στύρα , που κάνει απαγορευτική τη διέλευση βαρέων οχημάτων με αποτέλεσμα την κυκλοφορική επιβάρυνση του δεύτερου παραλιακού δρόμου των Στύρων.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την κατανόηση».

Image
Αιφνίδιος θάνατος για 22χρονη στα Νέα Στύρα

Το βράδυ του Σαββάτου η Λιμενική Αρχή Ν. Στύρων ενημερώθηκε, ότι μια 22χρονη λουόμενη, στη θαλάσσια περιοχή «ΔΙΛΗΣΟΥ» Στυρέων Ευβοίας,...

Close