Ευχαριστήρια επιστολή του Δημ. Καρύστου Ν.Μανώλη προς τον Θανάση Μπουραντά για την βελτίωση του οδοστρώματος

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουλίου 2012 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 421 εμφανίσεις άρθρου

Ο Δήμαρχος Καρύστου κος Νίκος Μανώλης, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Θανάση Μπουραντά για την άμεση ανταπόκριση του στο πρόβλημα που υφίσταται ο επαρχιακός δρόμος του Δήμου Καρύστου και πιο συγκεκριμένα από την Κάψαλα εώς τα Νέα Στύρα.

Η επιστολή αναφέρει:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπουραντά και την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας για την άμεση ανταπόκριση τους στο πρόβλημα που τους καταθέσαμε με το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Καρύστου.


Στο αίτημα μας για επίλυση του προβλήματος, ανταποκρίθηκαν άμεσα και προχώρησαν στην:

  1. Συντήρηση-ασφαλτόστρωση του τμήματος Κάψαλα – διασταύρωση Πόρτο Λάφια, μήκους 4.140 μ.
  2. Ασφαλτόστρωση τμήματος στα Νέα Στύρα συνολικού μήκους 1.080 μ. με σκοπό να καταστεί ασφαλής η κυκλοφορία των οχημάτων προς Κάρυστο δια μέσου του τμήματος Τσακαίοι – Νέα Στύρα – Στύρα.

Επίσης, υπάρχει δέσμευση για την:

  • Αποκατάσταση Ε.Ο. Πολυπόταμος – Ρεούζι – Κάψαλα, προϋπολογισμού 1.000.000 €, της οποίας έχει αποσταλεί το Τεχνικό Δελτίο για έγκριση και στην συνέχεια την δημοπράτηση του έργου.
  • Την εκκίνηση των εργασιών από τον εργολάβο για την αποκατάσταση της επαρχιακής οδού Αγίου Δημητρίου – Καλλιανού στη θέση Καλλέργο.

Τέλος, έχει δημοπρατηθεί το έργο: “Βελτίωση οδοποιίας πρ. Επαρχίας Καρυστίας Ν.Α. Ευβοίας” προϋπολογισμού 3.500.000 €, το οποίο έχει αποσταλεί στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, ώστε να οριστικοποιηθεί ο ανάδοχος και μετά την υπογραφή της σύμβασης να αρχίσει άμεσα η εκτέλεση του έργου. Το έργο αυτό αφορά το οδικό κύκλωμα Κάρυστος – Αμυγδαλιά.

Ο Δήμαρχος Καρύστου
Νικόλαος Ι. Μανώλης

DSCN1137 copy
Πυρκαγιά στον αιολικό σταθμό Μεσοχωρίων

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:18 τα ξημερώματα στον αιολικό σταθμό Μακρυράχης Μεσοχωρίων. Ο Σύλλογός μας έσπευσε στον τόπο της πυρκαγιάς μετά...

Close