Τέλος στις 20 Ιουλίου το αναλογικό σήμα στη Νότια Εύβοια

Δημοσιεύθηκε 26 Ιουνίου 2012 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 1.150 εμφανίσεις άρθρου

Πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν από τις 20 Ιουλίου στην Νότια Εύβοια (Κάρυστος -Μαρμάρι -Στύρα κτλ.), όσοι πολίτες τηλεθεατές δεν θα έχουν προμηθευτή εξωτερικό αποκωδικοποιητή ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος για τηλεοράσεις που δεν υποστηρίζουν τεχνολογία κωδικοποίησης MPEG-4 . Χωρίς τον αποκωδικοποιητή ψηφιακού σήματος τηλεόραση …τέλος

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, η διακοπή του αναλογικού σήματος από το Κέντρο Εκπομπής του Υμηττού των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. Συγκεκριμένα, στις 20 Ιουλίου, τα δημόσια κανάλια εθνικής εμβέλειας εκτός των ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, και τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» και θα εκπέμπουν, πλέον, μόνο ψηφιακά. Οι ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 θα κλείσουν το αναλογικό τους σήμα και θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά, με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, στις 17 Αυγούστου 2012.

Όσοι τηλεθεατές παρακολουθούν αναλογικά τα τηλεοπτικά προγράμματα των καναλιών εθνικής εμβέλειας, και επιθυμούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα, θα χρειαστεί είτε να προμηθευτούν εξωτερικό αποκωδικοποιητή ψηφιακού σήματος ή τηλεόραση με ψηφιακό δέκτη που να υποστηρίζουν την τεχνολογία κωδικοποίησης MPEG-4 είτε να επανασυντονίσουν, στους ψηφιακούς δέκτες, τους τα κανάλια 48 και 52 για τους δημόσιους τηλεοπτικούς σταθμούς και στις συχνότητες 46 και 47 για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

deipnosofistes-logo_200x166_417e3d5da78822807461ddc31bbdc9ce
Στο 3ο AGRO QUALITY FESTIVAL από αύριο οι “Δειπνοσοφιστές”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για άλλη μια φορά η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ «ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΩΝ» με έδρα την Μεγάλη Βρύση...

Close