Αλλάζουν όψη οι πλαζ των Νέων Στύρων

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουνίου 2012 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 4.789 εμφανίσεις άρθρου

Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, κάποιος ασχολείται σοβαρά και οι δύο πιο πολυσύχναστες πλαζ των Νέων Στύρων, αυτή που είναι στο κέντρο του χωριού και της Κεφάλας, αλλάζουν όψη και όπως όλα δείχνουν θα γίνουν κούκλες!

Το Λιμενικό Ταμείο έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες και το αργότερο μέχρι 25 Ιουνίου οι δυο πλαζ θα είναι έτοιμες για να υποδεχτούν αξιοπρεπώς τους ξένους και ντόπιους λουόμενους.

Με ειδικά μηχανήματα στρώθηκε, ανακατεύτηκε και κοσκινίστηκε όλη η άμμος και συνεργεία αφαίρεσαν τις λίγες ομπρέλες, που είχαν τοποθετήσει ξενοδοχεία για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.
Και στις 2 πλαζ θα τοποθετηθούν εκατοντάδες ομοιόμορφες ομπρέλες που θα είναι δωρεάν, ντουζιέρες, αποδυτήρια, αρκετοί ξύλινοι διάδρομοι πάνω στην άμμο από το δρόμο έως τη θάλασσα, ενώ στη βάση κάθε ομπρέλας θα υπάρχει «τασάκι» για τα τσιγάρα.

Ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείο Νέων Στύρων, Γιάννης Παγκάκης, αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο για τις πλαζ, οι οποίες για δεκάδες χρόνια δεν είχαν καμία υποδομή που να ενισχύει την παραθεριστική εικόνα των Νέων Στύρων.

Όπως είπε στην karystiapress «αυτή η αλλαγή πιστεύουμε ότι θα δώσει ώθηση στην τουριστική κίνηση, ειδικά μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο. Ξεκινήσαμε με αυτές τις πλαζ και θα προσπαθήσουμε με άλλες μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις, στον χώρο ευθύνης μας, να βελτιώσουμε την εικόνα που έχουν οι παραλίες μας, με στόχο την ενίσχυση και την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, που αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για τους κατοίκους του τόπου μας»

  • nea-styra-plaz
  • plaz-nea-styra
  • paralia-styra
festival-texnis-nea-styra
Art Festival 2/6 έως 6/7

Ο φίλος της ιστοσελίδας Φώτης Παναγιωτόπουλος (οργανωτής και επιμελητής της έκθεσης) μας ενημέρωσε για την έκθεση που ξεκινά από αύριο...

Close