Με επιτυχία στέφθηκε η ανακύκλωση στα Νέα Στύρα

Δημοσιεύθηκε 5 Ιουνίου 2012 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 370 εμφανίσεις άρθρου

Με μεγάλη συμμετοχή από τους κατοίκους πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και μπαταριών, που οργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Νέων Στύρων.
Το προηγούμενο Σάββατο, φορτηγό του Δήμου υπήρχε στην πλατεία, στο Ηρώο, για όσους μπορούσαν να μεταφέρουν μόνοι τους μέχρι εκεί τις συσκευές, ενώ για όσους πολίτες δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα ένα μικρότερο φορτηγό με υπαλλήλους του Δήμου, μετά από συνεννόηση, περνούσε από τα σπίτια τους κι έπαιρνε συσκευές, που αύριο θα μεταφερθούν στο ειδικό κοντέινερ που υπάρχει στην Κάρυστο.
Η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Μαρία Φωτεινού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται σήμερα, 5 Ιουνίου και την ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα για τη «γιορτή», ευχαριστεί για τη συμμετοχή κι εύχεται η ανακύκλωση και η όποια μέριμνα για το περιβάλλον να γίνει συνείδηση των συμπολιτών της και καθημερινή πράξη.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την ανακύκλωση συσκευών το Σάββατο 2 Ιουνίου.

festival-texnis-nea-styra
Art Festival 2/6 έως 6/7

Ο φίλος της ιστοσελίδας Φώτης Παναγιωτόπουλος (οργανωτής και επιμελητής της έκθεσης) μας ενημέρωσε για την έκθεση που ξεκινά από αύριο...

Close