Επίσκεψη εξπρές του Καρατζαφέρη στους Στουπαίους

Δημοσιεύθηκε 25 Απριλίου 2012 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 305 εμφανίσεις άρθρου


Για την παράδοση της προκάτ αίθουσας, προσφορά του ΛΑΟΣ, που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος για τη στέγαση του τοπικού αγροτικού ιατρείου, βρέθηκε σήμερα, το πρωί, στους Στουπαίους ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης έφτασε στο λιμάνι των Νέων Στύρων στις 11:15 το πρωί, όπου τον περίμεναν ο Δήμαρχος Καρύστου, Νίκος Μανώλης, Τοπικοί Σύμβουλοι της περιοχής των Στύρων, υποψήφιοι βουλευτές του Νομού και κάποια τοπικά στελέχη του ΛΑΟΣ και από εκεί όλοι αναχώρησαν για τους Στουπαίους.

Κατά την παράδοση της αίθουσας, που νωρίτερα γερανοφόρο όχημα την είχε μεταφέρει στο χώρο, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι «αυτό που δεν κάνει η κυβέρνηση το κάναμε εμείς και αν δεν σας στέλνουν γιατρό το ΛΑΟΣ θα σας στείλει και γιατρούς από το κόμμα».

Ο Δήμαρχος ευχαριστώντας τον κ. Καρατζαφέρη, είπε ότι είναι η πρώτη φορά που κόμμα κάνει προσφορά στην περιοχή και μακάρι να ακολουθούσαν τον παράδειγμα και άλλοι γιατί ο τόπος έχει πολλές ανάγκες».
Ειδική αναφορά έκανε για την βουλευτή Ουρανία Παπανδρέου, που πλέκοντας το εγκώμιό της είπε ότι «πάντα είναι δίπλα στις ανάγκες του τόπου, όποτε της έχει ζητηθεί προσπαθεί να δώσει λύσει και όποια ώρα και να είναι, και 1 και 2 τη νύχτα, σηκώνει το τηλέφωνο και μπορείς να τη βρεις και να της πεις το πρόβλημα».

Η πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αφού δοκίμασε τοπικό γλυκό και τσίπουρο, αναχώρησε αμέσως για τα Νέα Στύρα, για να προλάβει, όπως είπε στους παρευρισκόμενους, να χαιρετήσει τον κόσμο εκεί, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε, γιατί ο κ. Καρατζαφέρης κάθισε, με τη συνοδεία του σε ζαχαροπλαστείο των Νέων Στύρων, για μισή ώρα μέχρι να αναχωρήσει με το πλοίο στη 1:30.

  • karatzaferis-stoupaioi-3
  • karatzaferis-stoupaioi-4
  • karatzaferis-stoupaioi-5
  • karatzaferis-stoupaioi-6
koula-vrana
Στα Νέα Στύρα η υποψήφια του ΚΚΕ, κα Κούλα Βρανά, την Τετάρτη 25 Απριλίου

Προεκλογική συγκέντρωση, στα Νέα Στύρα, με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή Εύβοιας και Δημοτική Σύμβουλο Καρύστου, Κούλα Βρανά, θα πραγματοποιήσει η...

Close