Πρωτοβουλία του Συλλόγου «ΑΙΓΙΛΙΑ» για να έχουν και τα παιδιά των Ν. Στύρων δικαίωμα στον αθλητισμό.

Δημοσιεύθηκε 5 Απριλίου 2012 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 381 εμφανίσεις άρθρου

Την βοήθεια των κατοίκων του Δήμου ζητά ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Στύρων «ΑΙΓΙΛΙΑ» για να μπορούν και τα παιδιά των Νέων Στύρων να έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με αθλήματα.

Σε μια πρωτοβουλία του, το γήπεδο που έχει κατασκευαστεί στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού να μην είναι ουσιαστικά ένα έργο που δεν ανταποκρίνεται στο σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε, καλεί όσους μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για να αγοραστούν στεφάνια και δίχτυα για τις δυο μπασκέτες, δύο στύλοι και ο φιλές για να παίζουν τα παιδιά βόλεϊ καθώς μπάλες για μπάσκετ και βόλεϊ.

Ο Σύλλογος, πέρα από την οικονομική συμμετοχή στην προμήθεια των παραπάνω, έχει ήδη συνεννοηθεί με το Γιάννη Ζάππα, γυμναστή, και το Παναγιώτη Χουλιαρά, παίκτη της ομάδας μπάσκετ της Καρύστου, οι οποίοι αφιλοκερδώς και με χαρά, όπως είπαν,θα αναλάβουν να δημιουργήσουν και να προπονούν ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ, με παιδιά ηλικίας 10 έως 16 χρόνων.

kinima-patatas
Στο «κίνημα της πατάτας» έρχεται και στα Στύρα. Παραγγελίες μέχρι την Τρίτη, 3 Απριλίου.

Για φτηνά προϊόντα, χωρίς μεσάζοντες, αυτοοργανώνονται και πολίτες του Δήμου Καρύστου, αρχίζοντας από την πατάτα, το πιο δημοφιλές τρόφιμο σε...

Close