Στο «κίνημα της πατάτας» έρχεται και στα Στύρα. Παραγγελίες μέχρι την Τρίτη, 3 Απριλίου.

Δημοσιεύθηκε 31 Μαρτίου 2012 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 219 εμφανίσεις άρθρου

Για φτηνά προϊόντα, χωρίς μεσάζοντες, αυτοοργανώνονται και πολίτες του Δήμου Καρύστου, αρχίζοντας από την πατάτα, το πιο δημοφιλές τρόφιμο σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Η τιμή της θα είναι 0,30 € το κιλό και είναι σε συσκευασίες των 20 κιλών που στοιχίζουν 6 €. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παραγγείλει μέχρι την Τρίτη, 3 Απρίλιου, στα: 6981 099007, 6989 751227, 6936 061261.

Οι παραγγελίες, χωρίς καμία δημοσιοποίηση και μόλις σε 2 μέρες (Πέμπτη και Παρασκευή,) έχουν φτάσει ήδη τους 13 τόνους για την Κάρυστο και τους 3 τόνους για τα Στύρα, κάτι που πέρα από την ανάγκη για οικονομία που έχουν και κάτοικοι της περιοχής μας, δείχνει και την αγανάκτησή τους για τους μεσάζοντες που αισχροκερδούν και την απόφασή τους, όταν μπορούν να τους παρακάμπτουν.

Το φορτηγό των 25 τόνων θα έρθει από το Νευροκόπι την Παρασκευή, 6 Απριλίου και θα σταθμεύσει έξω από το Γιοκάλειο, από όπου ο καθένας θα παίρνει την ποσότητα που έχει παραγγείλει.

Αυτοί που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τις πατάτες, φρόντισαν και για την προμήθεια μιας μικρής ποσότητας αλευριού, τύπου 55%, σε συνεργασία με την ΕΠΚΑ-ΣΤΕ και ήδη σήμερα θα είναι στη Χαλκίδα για να παραλάβουν τον 1 τόνο αλεύρι, σε σακούλες των 5 κιλών που κοστίζουν 2.70 €.

Image
Περιστατικά ζωοκλοπής στην Εύβοια

Άγνωστοι δράστες μετέβησαν το βράδυ της Τρίτης σε ποιμνιοστάσιο στα Στύρα της Νότιας Εύβοιας, από όπου έκλεψαν ένα πρόβατο. Ο...

Close