Δείχνει να προχωρά το σχέδιο πόλης Νέων Στύρων

Δημοσιεύθηκε 18 Φεβρουαρίου 2012 στην κατηγορία Τελευταία Νέα - 240 εμφανίσεις άρθρου

Συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος, Νίκος Μανώλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Λευτέρης Ραβιόλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι των Στύρων και οι μελετητές του Σχεδίου Πόλης των Νέων Στύρων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στο δημοτικό κατάστημα Μαρμαρίου, όπου στεγάζεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Η επικαιροποίηση του σχεδίου, οι μελέτες διευθέτησης ρεμάτων, τα χρήματα που ζητά το Μελετητικό Γραφείο για να ολοκληρώσει το έργο ήταν τα σημαντικότερα από τα θέματα που συζητήθηκαν και αυτό που αποφασίστηκε και δείχνει πρόοδο είναι ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο (με πιθανή ημερομηνία Τετάρτη, 22) θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο για να εκδικασθούν οι ενστάσεις.
Επίσης, σε ό,τι αφορά τις μελέτες για τα ρέματα, εχθές Παρασκευή, ο Δήμαρχος θα βρίσκεται στο ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να προσπαθήσει για την προώθηση και την έγκρισή τους, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου.

  • foto_sxedio-page-001
gipedo-sta-nea-styra
Διαμαρτυρία για την έλλειψη γηπέδου στα Νέα Στύρα

Η παράκληση ήταν τόσο ευγενική από νεαρό φίλο της Trelameni Gata που δεν μπορέσαμε να την αγνοήσουμε. "Γράψε κάτι για...

Close